Mădălina Ghenea, premiată la Roma pentru rolul din «Razza bastarda»

Fotomodelul Mădălina Ghenea a primit sâmbătă un premiu în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Roma pentru prestația din  pelicula "Razza Bastarda", regizat de Alessandro Gassman.

În vârstă de 25 de ani, slătineanca Mădălina Ghenea a interpretat în filmul "Razza Bastarda" rolul Dorinei, o imigrantă de naţionalitate română în Italia care-şi câştigă existenţa din activităţi imorale. Premiera peliculei a avut loc la festivalul Internaţional de Film de la Roma, ce s-a desfăşurat între 9-17 noiembrie.

Acest rol nu este primul pentru Mădălina Ghena, fotomodelul debutând în 2011 într-un rol din comedia italiană “I Soliti Idioti”.

În prezent, Mădălina Ghenea filmează pentru producţia "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, un lung metraj ce va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului viitor.

Considerată una dintre cele mai dorite femei din lume, Mădălina Ghenea susținea în urmă cu mai bine de o jumătate de an, că, deși nu se consideră o femeie frumoasă, în actorie, frumusețea poate fi un handicap, însă premiul obținut sâmbătă la Roma dovedește că fotomodelul român a depășit cu succes acest obstacol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel