LIVETEXT FCSB (Steaua) - HAPOEL BEER SHEVA, Europa League, rezultat

FCSB a întâlnit în această seară Hapoel Beer Sheva, în etapa a 4-a a grupelor Europa League. Meciul s-a terminat la egalitate 1-1.

Min 90 - Final de meci 1-1.

GOL! Sahar egalează după o eroare a defensivei FCSB. Meciul este foarte tensionat, dur și cu multe cartonașe

GOL! Coman deschide scorul după o eroare ca în curtea școlii a fundașilor lui Hapoel (1-0)

Echipele de start:

FCSB: Niţă - Enache, Larie, Bălaşa, Morais - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Coman - Alibec

Plzen: Hruska - Reznik, Hejda, Hajek, Limbersky - Horava, Hrosovsky - Petrzela, Cermak, Kopic - Krmencik

Știrea inițială:

FCSB (Steaua) - HAPOEL BEER SHEVA: Cu șansă la tragerea la sorți, FCSB conduce detașat Grupa G din Europa League, având 9 puncte. Echipa finanțată de Becali este urmată de Lugano, Plzen și Hapoel Beer Sheva, toate trei cu doar 3 puncte.

FCSB (Steaua) - HAPOEL BEER SHEVA: În cazul unei victorii, FCSB este calificată matematic în primăvara europeană. În partida tur, care a avut loc acum 2 săptămâni, FCSB s-a impus cu 1-2 în Israel. Deși Hapoel pornise mai bine meciul, Gnohere, abia intrat a marcat o dublă în minutele 70 și 75.

FCSB (Steaua) - HAPOEL BEER SHEVA: Israelienii vor încerca să dea lovitura pe Arena Națională, mai ales că își joacă una din ultimele șanse. Rămâne de văzut dacă FCSB va continua forma excelentă în care se află, echipa patronată de Becali având 11 meciuri consecutive fără înfrângere, 5 victorii consecutive în ultimele meciuri de acasă și 20 de goluri marcate în toate competițiile, în ultimele patru meciuri.

FCSB (Steaua) - HAPOEL BEER SHEVA: Becali a anunțat că mai mulți scouteri de la formațiile europene vor fi în tribună pentru a urmări meicul. Deși Gnohere se află în mare formă, se pare că Dică îl va titulariza la solicitarea patronului pe controversatul Denis Alibec.

FCSB (Steaua) - HAPOEL BEER SHEVA: Partida dintre FCSB și Hapoel Beer Sheva este programată de la ora 22:05. Partida va fi transmisă de Pro TV, dar poate fi urmărită și în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel