Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Ursula von der Leyen, ministrul Apărării din Germania. Ce au discutat

Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a primit-o, joi, la Palatul Cotroceni, pe Ursula von der Leyen, ministrul federal al Apărării din Germania. Cu acest prilej, cei doi demnitari și-au manifestat preocuparea față de situația din Ucraina și interesul pentru aprofundarea relațiilor bilaterale româno-germane.

Conform Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis și Ursula von der Leyen s-au declarat mulțumiți de nivelul excelent al relațiilor româno-germane, inclusiv la nivelul Ministerelor Apărării, și au reiterat interesul reciproc pentru aprofundarea acestora, atât în plan bilateral, cât și în cadrul Uniunii Europene și al Alianței Nord-Atlantice, în special în contextul actual european și internațional.

Totodată, cei doi oficiali au avut un schimb de opinii asupra temelor de actualitate de pe agenda UE, cu accent pe evoluțiile din vecinătatea estică.

”De ambele părți a fost exprimată preocuparea față de situația din Ucraina, subliniindu-se necesitatea implementării acordurilor de la Minsk și importanța deosebită a unității de acțiune la nivelul UE în eforturile vizând rezolvarea acestei crize”, transmite Administrația Prezidențială.

Ministrul federal al Apărării din Republica Federală Germania, Ursula von der Leyen, se află în vizită oficială în România, la invitația omologului său român.

Vezi și: Klaus Iohannis, în inspecție la vila de vacanță de la Neptun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel