Iancu: Ponta să spună public de ce am fost șters de pe listă

Preşedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l şterge de pe lista miniştrilor şi a-l numi pe Constantin Niţă la Energie, în schimb.

 "Am învăţat următorul lucru în politică să nu-ţi faci planuri personale. În junglă există reguli, în război există reguli, în politică nu există [...] decizia (de numire în ministerul Energiei n.r.), în orice situaţie, ar fi aparţinut premierului. El este cel care face alegerea. În acest caz el a făcut-o. De ce a făcut-o, eu sper să o spună direct public şi să stingă acest semn de întrebare. Nu am vorbit cu Ponta dacă pot să spun ce mi-a spus. Este preferinţa premierului. Întotdeauna are nişte raţiuni pentru echilibrul cabinetului", a declarat Iulian Iancu, la Realitatea TV.

Deputatul Iulian Iancu a fost eliminat, pe ultima sută de metri, de pe lista propunerilor de miniștri în Guvernul Ponta II. În locul său, la Ministerul Energiei a fost instalat social democratul Constantin Niță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel