Iranul AMENINȚĂ! Urmează o ripostă după uciderea liderului programului nuclear

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Administrația iraniană de la Teheran a anunțat că asasinarea directorului programului nuclear, Mohsen Fakhrizadeh, nu va trece nerăzbunată.

Administraţia de la Teheran a ameninţat, vineri după-amiază, că va riposta la atacul soldat cu moartea lui Mohsen Fakhrizadeh, directorul programului nuclear iranian, potrivit Mediafax. „Teroriștii au ucis un cercetător iranian eminent, astăzi”, a reacționat ministrul de Externe, Javad Zarif, într-un mesaj pe Twitter. „Această lașitate – cu indicații serioase către Israel – arată o disperare hotărâtă a responsabililor”.

„Teroriștii înarmați au țintit un vehicul care îl transporta pe Mohsen Fakhrizadeh, conducătorul organizației de cercetare și inovare a Ministerului”, a transmis Ministerul Apărării de la Teheran. „După o luptă dintre teroriști și bodyguarzi, dr. Fakhrizadeh a fost rănit grav și dus la spital”. „Din nefericire, eforturile medicilor de a-l salva nu au avut succes și, acum câteva minute, acesta a murit”, s-a mai arătat în comunicatul Ministerului.

Netanyahu l-a menționat în 2018 pe Fakhrizadeh

Omul de știință asasinat, vineri, în apropiere Teheranului a fost menționat expres de premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, într-o prezentare legată de programul nuclear al Iranului, în 2018. Speculațiile legate de implicarea Israelului în actul asasinării NU au fost confirmate oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel