Întâlnire secretă între Blejnar, Marta, Videanu și un șef SRI

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza zilei fotografii care au fost realizate în anul 2010 și în care apar Blejnar, un director SRI, Codruț Marta și soția sa, Bebe Ionescu și Adriean Videanu.

 

Cei șapte s-au întâlnit la restaurantul lui Puiu Popoviciu, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România, scrie antena3.ro

Purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, susţine că fotografiile, în care apare şi Ion Grosu - adjunct al directorului SRI, nu au nicio legătură cu contextul amintit şi spune că şeful din servicii nu a stat la masă cu persoane precum Blejnar sau Videanu.

De asemenea, Sava susţine că fotografiile sunt din 10 august 2010, iar imaginile sunt din aceeaşi zi, la acelaşi restaurant, însă directorul SRI nu a participat la întâlnirea cu cei prezentaţi.

"Fotografiile nu au nicio legătură cu contextul în care le prezentaţi. (...) A fost o masă oficială organizată cu prilejul unei vizite a unei delegaţii din străinate, masă organizată de MAE", a spus Sorin Sava, miercuri, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel