Inexplicabil: Nu este șofer, dar a primit puncte de penalizare

Situație incredibilă în Buzău. O tânără care a dorit să se plimbe cu rolele a primit de la un polițist zelos amendă și 2 puncte de penalizare, deși persoana sancționată nu are permis de conducere.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, a primit o amendă în valoare de 140 de lei și 2 puncte de penalizare, pentru că se plimba cu rolele pe carosabil.

Adolescenta a ieșit să facă o plimbare pe role, însă din cauza unei mașini parcate care blocase trotuarul, a decis să o ocolească pe carosabil. Numai că, în acel moment, un polițist de la Circulație a văzut ce s-a întâmplat și a tras-o pe dreapta pe tânăra care nu a respectat regulile de circulație.

"Mi-a cerut buletinul şi mi-a zis că nu trebuie să merg cu rolele pe stradă. (...) Nu mi-a spun, nici că îmi dă amenda, nici că îmi dă nimic (...) Şi puncte de penalizare pe care nu le-am înţeles, eu neavând carnet", a declarat tânăra, citează România TV.

Mama adolescentei, indignată de sancțiunile primite de fiica sa, a mers la poliție pentru lămuriri: "Am mers în audienţă la domnul comandat adjunct Crucianu, i-am explicat şi dumnealui situaţia. Ne-a spus şi dumnealui că, într-adevăr a comis o infracţiune că a mers cu rolele pe carosabil (...)”, a explicat mama fetei, care a dorit să afle și care este motivația punctelor de penalizare.

”Dar de ce 2 puncte de penalizare? Ea nu are permis de conducere", a întrebat mama adolescentei, moment în care i s-a explicat că polițistul este obișnuit să amendeze șoferii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar şef Florina Crucianu,  "Menţiunea respectivă este considerată o eroare materială ce nu atrage în totalitate nulitatea actului constatator".

Cazul de la Buzău nu pare a fi închis, deoarece părinţii fetei spun că vor depune o plângere împotriva poliţistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel