Incredibil. Din ce cauză a murit o femeie în curtea unui spital din România

ambulanta
ambulanta

Tragedie în Botoșani! O femeie în vârstă de 73 de ani și-a pierdut viața într-un mod de-a dreptul incredibil.

Rudele pacientei au chemat cadrele medicale după ce aceasta a spus că are dureri puternice în piept și probleme de respirație.

Iniţial, femeia era stabilă, dar imediat ce a intrat pe poarta spitalului, la câţiva metri de intrarea instituției medicale, a intrat în stop cardio respirator, iar ambulanţa a rămas blocată de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie care vorbea la telefon. Șoferița nu a observat că se află pe traseul pe care ar trebui să circule în regim de urgenţe numai autosanitarele care transportă pacienţii la spital, scrie Botosaneanul.ro.

Femeia care cântărea peste 100 de kilograme a fost transportată pe targă la spital pentru a continua manevrele de resuscitare, dar totul a fost în zadar.

„Din păcate în Botoşani la Spitalul Judeţean de Urgenţă se întâmplă aşa cum se întâmplă în multe locuri din România nu se respectă nimic. Accesul ambulanţei în spital nu ar trebui să fie restricţionat pentru că are un acces separat. Din păcate, spitalul este în construcţie  şi sunt pe de o parte maşinile constructorilor, maşini care sunt lăsate pentru alte locuri de parcare, sunt blocate din diverse alte motive cum ar fi maşinile care aduc materiale, care încarcă”, a spus Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean Mavromati pentru sursa citată anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel