I-au scrijelit „GRASĂ” pe trup. Crima care a îngrozit SUA

Pexels
Pexels

O femeie din Statele Unite a fost ucisă în mod brutal, iar crima i-a înfiorat chiar și pe investigatori. 

O femeie a fost ucisă în timp ce își plimba câinele într-un parc din SUA avea scrijelit pe piept cuvântul „GRASĂ”. Aceasta fusese înjunghiată de zeci de ori, potrivit unui raport post-mortem al legiștilor, scrie Sky News. Katherine Janness a murit în Atlanta, în iulie, din cauza „rănilor puternice la nivelul feței, gâtului și toracelui”, a constatat medicul legist din comitatul Fulton.

Femeia de 40 de ani, cunoscută și sub numele de Katie, a fost înjunghiată de cel puțin 15 ori la nivelul frunții până spre bărbie, precum și de alte zeci de ori pe corp. Cei dragi ei au spus că uciderea ei în Parcul Piedmont rămâne nerezolvată și poliția nu a comentat dacă a identificat suspecți sau persoane de interes.

Ea avea răni în forma literelor „GRA” pe partea mijlocie dreaptă a pieptului inferior și a abdomenului superior, iar încă o rană care formează „SĂ” în partea stângă a pieptului inferior. 

A fost ucis și câinele victimei

Poliția a spus că ea și câinele ei, Bowie, au fost găsiți morți chiar după ora 1 dimineața, pe 28 iulie, la intrarea în parc Charles Allen Drive, lângă strada 10th. Imaginile de pe camerele de supraveghere difuzate de poliție au arătat-o ​​plimbând patrupedul de-a lungul trecerii de pietoni Pride a orașului.

O recompensă de până la 10.000 de dolari este oferită pentru informațiile care ar putea duce la o arestare. Joe Clark, în vârstă de 62 de ani, a spus că Janness a avut o relație cu fiica sa Emma timp de șapte ani.

„Ea a fost cu siguranță dragostea vieții fiicei mele”, a spus el. "Cine a făcut-o este doar un monstru. Ceva este foarte, foarte greșit la ei", a adăugat Clark. 

Nu au fost făcute arestări

Janness, un barman și managerul unui local, cunoscută pentru caracterul ei blând și care a scris cântece și poezii, își plimba adesea câinele în Piedmont Park, a transmis bărbatul. Clark a spus că el și Emma sunt îngrijorați că nu au fost făcute încă arestări.

„Ne rugăm în fiecare zi pentru ca persoana care a făcut-o să fie găsită, mai ales pentru siguranța celorlalți”, a spus Clark. 

"Nu mai putem face nimic pentru Katie, în afară de a o onora. Ultimele ei momente din viața ei au fost petrecute cu frică, iar ea a fost cineva care nu și-ar fi dori niciodată ca vreo persoană să se teamă de ea", a mai spus bărbatul.

Clark a spus că FBI este implicat în anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel