HOROSCOP, joi, 24 august 2017

Balanță

Este o zi calma de care aveai mare nevoie. Iti permiti o mica vacanta in care sa stai cat mai departe de griji si stres. Azi ai timp sa te odihnesti si apar motive de sarbatoare in cuplu, in familie, poate o petrecere sau o calatorie, deci momente in care atmosfera devine mai relaxata si mai romantica. Calmul caracterizeaza evenimentele acestei zile, nu apar surprize care sa te scoata din linistea instalata. Ai tendinta de a spune ca toate iti merg de minune, dar de tine depinde sa nu strici aceasta frumoasa armonie!

Scorpion

Nu ai parte de tovarasi cooperanti prin preajma. Propunerile tale raman fara ecou, parca ai vorbi la pereti, dar totusi insista sa-ti exprimi punctul de vedere in fata tuturor, in ciuda ostilitatilor la care esti supus. Pana la urma tot vei convinge pe cineva sa te asculte si sa nu mai respinga orice idee care vine de la tine. Prin exemplu personal, poti atrage atentia asupra ideilor tale, ca atare trebuie sa ai mai multa rabdare cu ceilalti, pentru ca unii asteapta mai intai dovezi palpabile inainte de a crede. Nu te supara asa de tare pe cei care resping dialogul.

Săgetător

Ai nevoie de liniste, de o activitate banala care sa nu te solicite prea mult, pentru ca ai acumulat mult stres in ultima perioada si se vede! Cauta sa te retragi o zi din iuresul evenimentelor in care erai cuprins, pentru ca aceasta detasare se va dovedi a fi extrem de importanta pentru a face ordine in ganduri, in sentimente, in emotii. Dupa ce te vei mai linisti, vei vedea altfel lucrurile si vei gasi mult mai usor cai de iesire din impas, ca atare permite-ti aceasta clipa de odihna a sufletului si a mintii.

Capricorn

Banii au un scop pozitiv astazi: acela de a oferi o bucurie unui numar mai larg de persoane. Esti darnic, gata de gesturi umanitare sau macar sa faci cinste prietenilor tai cu o ocazie speciala. Nici nu te uiti la bani daca ei sunt cheltuiti cu acest scop, acela de a aduce zambetul pe chipul celor pe care ii ai aproape. Si afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse in ultima vreme la un proiect in care ai investit tot ce aveai mai bun in tine. Esti convins ca viata iti ofera triplu decat oferi, de aceea dai cat poti!

Vărsător

Ai grija ce-ti propui, pentru ca visul tau de acum ascunde si un aspect negativ care, mai devreme sau mai tarziu, va iesi la iveala. Risti sa alergi dupa o himera, dupa un plan imposibil, sau cel putin dupa o iluzie riscanta pentru tine. Esti sensibil, usor de impresionat si de influentat, ca atare poti pica in plasa unei persoane care, sub masca bunelor intentii, ti-ar putea crea mari neplaceri. Ai putea vedea cum visul tau cel mai important esueaza sau o ia pe o cale incorecta doar pentru ca ai lasat o tentatie negativa sa te conduca. Deschide bine ochii si vezi si punctele slabe din spatele aparentelor inselatoare!

Pești

Se resimte o buna cooperare intre generatii. Cel tanar asculta cu respect de cel mai in varsta iar acesta, la randul sau, tine cont in permanenta de parerile celui aflat la mare distanta de ani. Se naste un schimb reciproc avantajos de pareri, de idei, de sfaturi, pentru ca fiecare are acces la informatii din cu totul alt plan al domeniului in care isi unesc fortele. Fa echipa, asadar, cu o persoana din alta generatie decat tine, pentru ca fiecare are de castigat din aceasta excelenta cooperare. Nimeni nu trebuie s-o faca pe atotcunoscatorul sau pe seful, pentru ca la orice varsta mai e ceva de invatat.

Citște mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel