Gruia Stoica: Voi participa de 100 de ori la privatizarea CFR Marfă

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul Grupului Feroviar Român, a declarat, la ieșirea din sediul ministerului Transporturilor, că va participa la licitația pentru privatizarea CFR Marfă ori de câte ori aceasta va fi reluată.

[caption id="attachment_377513" align="alignleft" width="310"] Foto: captură Realitatea Tv[/caption]

”Astăzi am fost invitați ca să ne informeze că nu putem să facem plata pentru că nu s-au îndeplinit condițiile suspensive de către vânzător”, a declarat afaceristul, luni, la ieșirea din sediul ministerului Transporturilor.

Gruia Stoica a adăugat, răspunzând unei întrebări, că se va înscrie din nou în cursa pentru preluarea companiei dacă procesul de privatizare va fi reluat.

”Voi participa de 100 de ori dacă va fi scoasă (CFR Marfă - n.r) la privatizare de 100 de ori pentru că e țara mea”, a spus Stoica, adăugând că are tot dreptul să participe la acest proces în România, din moment ce în țări străine a reușit astfel de privatizări.

Comisia de privatizare a CFR Marfă i-a chemat luni la discuții pe reprezentanții GFR pentru a le comunica faptul că nu-i pot invita la finalizarea tranzacției pentru că nu au fost îndeplinite condițiile suspensive.

Consiliul Concurenței susține că va continua procesul de analiză a contractului de privatizare a CFR Marfă, deși cele două părți contractante, statul român și Grupul Feroviar Român, au anunțat că nu au ajuns la un acord privind vânzarea, respectiv cumpărarea companiei de transport feroviar de marfă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel