Gigi Becali, acuzat de discriminare sexuală de un politician PRM

carcu
carcu

Gigi Becali este acuzat de Anca Cârcu, considerată  politiciana cu sânii cei mai mari, de discriminare sexuală. Becali mai este acuzat și de impotență intelectuală. Membru PRM, Anca Cârciu i-a făcut politicianului plângere  la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

[caption id="attachment_277406" align="alignleft" width="310"] Foto: libertatea.ro[/caption]

 “Nu este normal ca un om care a fost trimis de români să-i reprezinte în Parlamentul României să se comporte ca la mahala, atât cu colegele sale, cât şi cu orice femeie care are curajul să nu-i împărtăşească ideile. Domnul Becali jigneşte repetat orice femeie care îi iese în cale. De la jurnaliste la invitate în studiurile televiziunilor, nici una nu scapă de apelativele triviale ale unui om în care românii şi-au pus încrederea şi l-au făcut deputat. Am decis să-l reclam pe omul politic şi persoana publică George Becali la CNCD, întrucât cineva trebuie să pună capăt acestui comportament discriminatoriu la adresa femeilor în spaţiul public”, a declarat Anca Cârciu pentru libertatea.ro.

 Anca Cârcu, considerată femeia cea mai dotată fizic din politica românească, crede că Becali suferă de un complex de inferioritate în faţa femeilor, că nu este în stare să le facă faţă într-o discuţie liberă, de aceea le atacă cu multe cuvinte jignitoare.

“Cred că domnul Becali suferă de un fel de impotenţă intelectuală în faţa femeilor, întrucât el nu este în stare să aibă un dialog normal, bazat pe o dezbatere de idei”, a mai spus politiciana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel