Gelu Tofan: Rădulescu a băgat frica în procurorul de caz după ce i-a bătut soţia până i-a rupt mâna

Cunoscutul om de afaceri, Gelu Tofan, a făcut noi dezvăluiri incendiare din dosarul în care se judecă cu Ştefan Rădulescu, pe care îl acuză de tentativă de omor dar şi de uciderea partenerului său Popa Claudiu. Acesta susţine că Rădulescu ar fi bătut-o pe nevasta procurorului de caz Gherţa pentru a-l intimida, dar şi pe poliţistul care a făcut aretările Bratu Ionuţ, care în urma bătăii primite de la Rădulescu s-a pensionat. În final Tofan susţine că cei din clanul Beinur l-ar fi ucis pe Popa Claudiu, care, fiind arestat, era pregătit să dezvăluie întreaga afacere.

"Situaţia este mai complicată în acest caz. Pe mine acest Popa Claudiu m-a atacat în plină stradă cu o rangă cu gândul evident să mă omoare. În instanţă se ştia că Rădulescu este instigatorul, dar s-au folosit de un tertip juridic. L-au băgat pe Rădulescu ca martor şi au folosit principiul "martorul nu se poate autoinculpa". Aşa a rămas mai bine de 4 ani deschis un dosar în care autorul este cunoscut", a spus Tofan în cadrul unei conferinţe de presă.

El a continuat şirul dezvăluirilor şi a mai povestit că Ştefan Rădulescu face parte dintr-un grup infracţional constituit. "Rădulescu acţionează la comanda unui fost procuror Bogasiu, care o are pe nevastăsa mare procuroare pe la CSM. Bogasiu cunoaşte toate desupturile sistemului, ştie cine primeşte mită şi cine nu, dar mai ales are relaţii sus puse"

Tofan susţine că Rădulescu ar fi băgat frica în procurorul de caz. "Cred că procurorul Gherţa s-a speriat după ce Rădulescu i-a bătut soţia până ce i-a rupt mâna. Şi poliţistul care a făcut arestarea a fost vizitat de oamenii lui Rădulescu. Pe acesta l-a bătut până l-a băgat la spitalul de nebuni, iar apoi a fost nevoit să se pensioneze".

Lanţul este unul complex în acest caz. După spusele lui Tofan, Rădulescu este omul lui Bogasiu, iar Popa Claudiu era executantul ordinelor lui Rădulescu. Misterul însă planează asupra morţii lui Popa Claudiu, care după ce a fost încarcerat era gata să vorbească cu procurorii şi să dea în vileag toată afacerea. La scurt timp după aceasta a fost găsit mort de stop cardio-respirator, deşi era sportiv de perfomanţă şi avea puţin peste 30 de ani.

Conflictul dintre Tofan şi Rădulescu datează încă din anul 2005, când cel din urmă care şi-ar fi trimis oamenii să îl bată pe Tofan.  Acesta a fost bătut de Popa Sorin cu o rangă în miezul zilei şi a necesitat mai multe săptămâni de spitalizare. Tot conflictul a pornit după ce Rădulescu i-ar fi sustras 3 afaceri lui Tofan, iar acesta se lupta în instanţă să le obţină înapoi, susţine Tofan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel