Explozia de la Arad. Liviu Chesnoiu, ipoteză neașteptată despre moartea lui Ioan Crișan: Mercenar din spațiul ex-sovietic sau din Serbia

Explozia de la Arad. Liviu Chesnoiu, ipoteză neașteptată / Foto: Pixabay
Explozia de la Arad. Liviu Chesnoiu, ipoteză neașteptată / Foto: Pixabay

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu susține că asasinul afaceristului Ioan Crișan ar putea să fie din spațiul ex-sovietic sau din Serbia.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a lansat o nouă ipoteză în cazul exploziei de la Arad, în care afaceristul Ioan Crișan, în vârstă de 67 de ani, a murit. Chesnoiu susține că asasinul afaceristului ar putea fi din spațiul ex-sovietic sau din Serbia. Reamintim că în această seară au apărut noi informații potrivit cărora unul dintre ADN-urile găsite pe explozibil de către anchetatori nu există în baza de date din România. Tot astăzi s-a aflat că în interiorul mașinii respective a fost găsit un telefon care ar conține informații foarte importante pentru anchetă. Telefonul era intact, asta deși mașina afaceristului Ioan Crișan ar fi explodat în 18 rafale succesive.

VEZI ȘI: Asasinatul de la Arad. Mașina afaceristului Ioan Crișan ar fi explodat în 18 rafale succesive. Ce au găsit polițiștii în torpedou

"Doamna care a fost audiată (presupusa amantă a omului de afaceri n.r.) e un pion important care era în prejma victimei și știe și ceva în plus. A fost atenționat de 2 ori și nu a înțeles: odată când i-au dat foc la casă și odată când i s-au furat bani din seif. Se pare că el a dat niște informații. În lumea lor (a traficanților de țigări n.r ) așa ceva nu se iartă. Aici nu te joci. Sunt foarte mulți bani în joc. A deranjat pe cineva și s-a comandat un mercenar, care poate să fie din spațiul ex-sovietic sau din Serbia. (...) Câteva secunde le-a trebuit să pună bomba sub scaun. Oamenii aceștia și-au făcut lecțiile, l-au urmărit, l-au filat”, a afirmat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu în cadrul emisiunii "100%", de la Realitatea Plus, moderată de Laurențiu Botin.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac: M-a șocat ce au stabilit anchetatorii. Atacul nu are specific românesc

Potrivit lui Liviu Chesnoiu, mesajul celor care au ordonat crima de la Arad ar putea fi următorul: "Dacă te bagi peste afacerile altora, plătești cu viața". "Beneficiarul transportului de țigări a zis: "Gata!". A călcat pe bec (Ioan Crișan n.r.) și a trebuit să plătească cu viața.", a mai spus Liviu Chesnoiu, colonel de poliție în retragere și, totodată, expert poligraf. 

Potrivit lui Chesnoiu una dintre ipotezele asasinatului este că Ioan Crișan ar fi fost aruncat în aer pentru că era informator al poliției și, din această calitate, ar fi dat informații oamenilor legii care au găsit recent un transport cu 600 de baxuri de țigări de contrabandă. Totuși, criminaliștii iau acum în calcul și alte piste.

VEZI ȘI: Explozie Arad: Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul. Gâdea: Ce faci când pierzi pe cineva drag? - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel