Asasinatul de la Arad. Mașina afaceristului Ioan Crișan ar fi explodat în 18 rafale succesive. Ce au găsit polițiștii în torpedou

Explozie Arad / Foto: ISU Arad
Explozie Arad / Foto: ISU Arad

Mașina afaceristului Ioan Crișan a explodat în 18 rafale succesive, potrivit unor surse din anchetă.

Apar noi detalii în cazul asasinatului de la Arad. Surse din anchetă, citate de Realitatea Plus, spun că oamenii legii au descoperit că mașina omului de afaceri Ioan Crișan a explodat în 18 rafale succesive. Asta denotă faptul că explozia a fost una foarte puternică. Totuși, în torpedoul mașinii a fost găsit un obiect intact. Este vorba despre un telefon mobil. Telefonul conținea mai multe numere de telefon care ar putea să-i ajute pe anchetatori să elucideze cazul. 

VEZI ȘI: Explozia de la Arad, răsturnare de situație. Cui îi aparține mașina în care se afla Ioan Crișan

 

Ipoteze în cazul asasinării lui Ioan Crișan

Anchetatorii încă nu au aflat motivul exact pentru care cineva i-ar fi dorit moartea afaceristului. Totuși, există deja mai multe ipoteze. Una dintre ele este că afaceristul ar fi fost eliminat pentru o miză imobiliară uriașă. Unul dintre prietenii lui Crișan ar fi spus că, de 10 ani, anumite persoane încercau sa îi ia afacerea cu ferma și să o transforme în stațiune balneară. Motivul ar fi că aceștia își doreau ca pe terenul respectivei ferme de pește să fie ridicată o stațiune tip Băile Felix, profitând de puțul de apă geotermală aflat acolo. Valoarea acestui puț de apă este estimată la 1,5–3 milioane de euro. Pentru a-i prelua afacerea, cei interesați de teren l-ar fi convins pe Ioan Crișan să ia credite, aparent rentabile, pentru ca apoi să-l falimenteze. O altă pistă ar fi fost asocierea, de care Crișan s-ar fi ferit tot timpul. Niciuna dintre aceste ipoteze nu a fost încă dovedită.

Mai există și ipoteza potrivit căreia Ioan Crișan ar fi fost aruncat în aer pentru că era informator al poliției și, din această calitate, ar fi dat informații oamenilor legii care au găsit recent un transport cu 600 de baxuri de țigări de contrabandă. Informația a fost dezvăluită de comisarul-șef (r) Mihai Untaru, după ce a vorbit pentru DC News despre explozia mașinii de la Arad, catalogând evenimentul drept "o crimă cu aspect terorist".

"Acum câteva zile, a fost interceptat un camion plin cu țigări, unde șoferul a fugit. Există informații conform cărora camionul ar fi fost de fapt al uneia dintre firmele lui Crișan, dar el n-avea nicio legătură cu asta. El împrumutase camionul unei alte firme, neștiind ce se întâmplă. Apare și informația asta, iar moartea lui poate fi interpretată ca un gest de avertisment.", ne-a spus Mihai Untaru, sâmbătă. 

Pe de altă parte, la audieri, unii martori ar fi spus ca Ioan Crişan ar fi dat ţepe, în timp ce alţii s-ar încurcat în declarații, potrivit Antena 3. Soţia şi fiica lui Ioan Crişan ar fi spus că acesta nu le-a povestit niciodată că ar avea probleme.

VEZI ȘI: Dosar explozie Arad. Ion Crișan ar fi dat țepe. Sorin Ovidiu Bălan: Era unul dintre cei care amenințau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel