Dosar explozie Arad. Ion Crișan ar fi dat țepe. Sorin Ovidiu Bălan: Era unul dintre cei care amenințau

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a comentat cazul de la Arad, după ce mai mulţi martori ar fi dat declaraţii în dosar.

La audieri, unii martori ar fi spus ca Ioan Crişan ar fi dat ţepe, în timp ce alţii s-ar încurcat în declarații, potrivit Antena 3. Soţia şi fiica lui Ioan Crişan ar fi spus că acesta nu le-a povestit niciodată că ar avea probleme.

"Informaţiile care au venit de la Arad, în cursul zilei de astăzi, este că Ioan Crişan dădea țepe mari, dar că nu el era pionul principal. Deasupra lui erau alţii care beneficiau de banii ăştia foarte mulţi care proveneau din traficul de ţigări. Ioan Crişan era unul dintre cei care ameninţau. În secunda în care cei cărora le datorau bani începeau să preseze ca să le dea banii, Ioan Crişan îi ameninţa cu pilele lui, cu relaţiile lui. Asta era tehnica lui. Ameninţă că dacă se vor face presiuni, dacă se mai cer banii pe care îi datorează va face apel la aceste persoane care vor acţiona asupra lor. Aşa se explica faptul că maşina a fost aruncată în aer la intrarea în parcare, tocmai ca să nu facă şi alte victime, dar ca să fie şi o demonstrație, o lecţie pentru cei cu care era în gaşcă Ioan Crişan", a declarat Sorin Ovidiu Bălan, la Antena 3.

Contrabandă cu țigări

După ce a vorbit pentru DC News despre explozia mașinii de la Arad, catalogând evenimentul drept 'o crimă cu aspect terorist', comisarul-șef (r) Mihai Untaru ne-a dezvăluit că există informații conform cărora un camion al unei firme de-ale sale, împrumutat alteia, a fost interceptat cu țigări de contrabandă.

'Acum câteva zile, a fost interceptat un camion plin cu țigări, unde șoferul a fugit. Există informații conform cărora camionul ar fi fost de fapt al uneia dintre firmele lui Crișan, dar el n-avea nicio legătură cu asta. El împrumutase camionul unei alte firme, neștiind ce se întâmplă. Apare și informația asta, iar moartea lui poate fi interpretată ca un gest de avertisment.', ne-a spus Mihai Untaru, sâmbătă. 

Amintim că o explozie urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc, sâmbătă dimineața, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Potrivit Antena 3, bomba utilizată în uciderea afaceristului Ioan Crișan era una de tip militar. Nu se cunosc cu exactitate originile acesteia, însă se precizează că a fost acționată prin telecomandă și că ar fi fost plasată în automobil cu puțin timp înainte de explozie.

Vezi și: Explozie Arad. Bomba ar fi fost pusă după ce mașina a iesit din service - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel