Explozie Arad. Bomba ar fi fost pusă după ce mașina a iesit din service - surse

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Bomba care a aruncat în aer mașina pe care Ioan Crișan o conducea ar fi fost pusă după ce autoturismul a ieșit din service.

Potrivit unor surse Antena 3, bomba ar fi fost montată după ce mașina afaceristului Ioan Crișan a ieșit din service. De asemenea, cel care pus-o ar urma să fie prins, zilele acestea.

Ce spune proprietarul vulcanizării

Cu cinci zile înainte să moară în explozia maşinii, Ioan Crişan a mers la o vulcanizare unde a stat 15-20 de minute ca să schimbe două anvelope şi să comute o roată de la maşina sa, Mercedez Benz, scrie Mediafax. Marius Stoia, proprietarul vulcanizarii care a văzut maşina lui Ioan Crişan înainte de explozie, a povestit cum a decurs intervenţia şi ce a vorbit cu afaceristul, un obişnuit în atelierul său.

El a spus că Ioan Crișan a venit la atelier luni, în 24 mai și i-au fost schimbate două anvelope pe faţă şi a comutat o roată pe spate. "În jur de 15-20 de minute (a stat aici - n.r.). A venit cu mine în birou, a venit cu mine, aici, pe terasă, a servit un fresh, i-am făcut factura, a plecat şi asta a fost tot”, a spus Marius Stoia.

El nu a putut preciza dacă în tot acest timp, maşina a fost închisă sau deschisă. „Asta nu ştiu să vă spun. Angajaţii mei au muncit la maşină. Nu ştiu dacă a fost închisă sau deschisă. Toţi suntem şocaţi de cele întâmplate”, a spus Stoia.

Întrebat dacă a umblat vreunul dintre angajaţi la maşină, în interior, patronul vulcanizării a spus că nu ar fi avut de ce să umble. „Noi am lucrat doar la roţi. Nu aveam ce să căutăm în interiorul maşinii”, a răspuns el.

"În interiorul maşinii s-ar fi găsit urme de explozibil"

"Am informaţii de ultimă oră, pe surse, de la anchetatori. Teoria, în momentul de faţă, este că bomba a fost plasată în interior. Din acest motiv, la explozie, s-au deschis uşile maşinii şi a sărit plafonul. Nu a fost plasată sub maşină. În interiorul maşinii s-ar fi găsit urme de explozibil. Maşina avea cutie automată, adusă special din SUA pentru omul de afaceri. Nu se putea deschide cu o copie de chei sau cu altceva.

Se merge pe două ipoteze. 1. Fie, cineva, un apropiat al său care avea acces în maşină a plasat această bombă când era cu el, ori într-un anumit moment - se poate întâmpla, dacă ai acces la mașina cuiva, să găsești acea fereastră, acea oportunitate pentru a plasa aşa ceva. 2. Fie, cineva a intervenit când maşina a stat parcată timp de zece zile în hala firmei", anunța Mihai Gâdea, ieri seară, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel