Dumbravă, atac la Hăineală: Aflăm din comunicate că a avut întâlniri în numele CSM

horatiu-dumbrava
horatiu-dumbrava

Judecătorul Horațius Dumbravă din Consiliul Superior al Magistraturii o atacă dur pe Oana Hăineală. El spune că CSM continuă să fie condus, chiar și după 4 ianuarie, când a fost aleasă actuala președintă, într-un mod netransparent și autoritar. 

"Această lipsă de echilibru, de tratare obiectivă și neutră a tuturor evenimentelor din vara anului 2012, a condus la percepția unei politizări accentuate a CSM.", a spus Dumbravă, care a adăugat că "din păcate, această percepție rămâne și după 4 ianuarie 2013".

Judecătorul Dumbravă a dat și un exemplu pentru a-și susține atacul. El spune că întâlnirea Oanei Hăineală cu reprezentanți ai Comisiei Europene, în numele CSM, i-a fost adusă la cunoștință printr-un comunicat în care președinta CSM se războia cu europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, potrivit Luju.

“E absurd să aflăm din comunicate ale Oanei Schmidt-Hăineală, în care mai degrabă se războiește personal cu politicieni, că aceasta a avut întâlniri în numele CSM cu reprezentanți ai CE”, spune Dumbravă. El susține că "din păcate" CSM s-a politizat în anul 2012, mai ales din vară. "Rapiditatea cu care erau taxate unele declarații dintr-o tabară politică și ignorarea, parcă deliberat, a derapajelor din declarațiile unor politicieni din cealaltă tabară politică, au ridicat multiple semne de întrebare colegilor judecători și procurori din țară. Și spun acest lucru pentru că aceeași problemă mi-a fost invocată la întâlnirile avute cu colegii din țară din toamna anului 2012.", a spus Dumbravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel