Doroftei pleacă din România: Spun asta pentru toți proștii care...

Leonard Doroftei
Leonard Doroftei

Fostul campion mondial de box Leonard Doroftei a decis să plece definitiv din România, după ce primăria îi închide pub-ul din Ploiești, pentru că se află într-o clădire cu rism seismic. De 11 ani, Moșul are pub-ul deschis în respectivul loc. 

Întrebat de Libertatea ce va face în continuare, Leonard Doroftei a declarat: ”Să o iau de la zero, cum am mai făcut! Am doi băieți, unul e la fizică nucleră, la Măgurele, altul e la Drept, fata cea mică intră la liceu și-mi spune că vrea să fie doctoriță, am nevoie de banii ăștia pe care îi scoteam din pub să-i cresc pe ei! Ce să mă apuc să fac, cămătorii, cerșetorie, furt, să antrenez pe 1.000 de lei. O să mă apuc și de asta, dacă e nevoie! Am decis: în octombrie, după ce rezolv aici cu toate datoriile, revin în Canada! Toată familia are cetățenia, asta e! O iau de la capăt la Montreal. Ploieștenii au fost prea mult, prea frumos și prea bine reprezentați de mine și cred că s-au saturat. Și clienții mei erau foarte mulți străini, cu ei trăiam. Ai mei s-au plictisit de mine!”. 

[citeste si]

Leonard Doroftei a adăugat: ”Eu am băgat bani munciți aici, frate, bani curați. Spun asta pentru toți proștii care comentează, că am primit pe degeaba, moca... Celor care zic asta, le transmit să se uite cum am reușit să îmi fac un nume, să revadă meciurile cu Balbi, cu Spadafora, să-și amintească cum terminam plin de sânge pentru ei. Prin muncă mi-am făcut un nume, nimeni nu m-a ajutat, nici măcar mama. Ea doar mi-a dat viață și m-a crescut...”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel