Dorel Popa, fostul primar al Aradului, a murit

Dorel Popa, fost primar al Aradului în perioada 2000 - 2004, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani, duminică seara, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în urma unui infarct. Dorel Popa a fost o perioadă de timp și președinte al PSD Arad.

Fostul primar a căzut şi s-a lovit la cap, soţia sa – de profesie medic – fiind cea care a sunat în acele momente la spital, să ceară ajutor.

Dorel Popa a fost transportat de urgenţă la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, dar viaţa sa nu a mai putut fi salvată în pofida manevrelor de resuscitare care au durat aproape o oră.

De remarcat că Dorel Popa, pastor baptist, a susţinut duminică o predică la biserica baptistă din Ususău. Potrivit martorilor oculari, predica susţinută a fost una de excepţie, Dorel Popa dovedind o implicare totală în cele 45 de minute cât a predicat în faţa auditoriului. El s-a întors acasă în jurul orei 18,30, fără a da semne că s-ar simţi rău. De altfel, pe tot parcursul zilei, acesta a avut un comportament normal din punct de vedere al stării de sănătate.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu lui Dorel Popa o pot face miercuri şi joi, de la ora 19:00, la Biserica Maranata, unde va avea loc priveghiul. Slujba de înmormântare se va oficia vineri, de la ora 12, la Maranata, de unde cortegiul funerar va pleca spre Cimitirul Eternitatea, informează aradon.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel