DOLIU în lumea presei. Nic Sîrbu, soțul jurnalistei Simona Tache, a murit

Jurnalista Simona Tache este în doliu. Soţul ei, Nic Sârbu, a murit după o grea suferinţă. Simona Tache le-a transmis un mesaj celor care vor să îşi ia rămas-bun de la soţul ei.

"Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriaşă suferinţă, pe care a trăit-o aşa cum şi-a trăit toţi cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător şi îndrăgostit de viaţă, până la ultima respiraţie. Trupul care i-a aparţinut va fi incinerat marţi, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Dacă doriţi să vă luaţi rămas bun, o veţi putea face la o oră pe care o voi anunţa mâine, printr-o editare a acestei postări. Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală", a scris Simona Tache pe Facebook.

Simona Tache este o cunoscută jurnalistă şi bloggeriţă de la noi din ţară. Înainte de a fi una dintre cele mai citite bloggeriţe de la noi, Simona Tache a lucrat ca redactor la revista Tabu şi la Academia Caţavencu şi cronicar TV la Cotidianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel