Doi pasageri din Boeing-ul 777 dispărut sunt în VIAȚĂ

Un italian și un austriac, pasageri ai avionului Boeing 777, care a dispărut cu 239 de persoane la bord vineri noapte, sunt în viață. În fapt, ei nu s-au urcat niciodată în acel avion. Locul lor a fost luat de persoanele care le-au furat pașaportele. 

Italianul Luigi Maraldi, în vârstă de 37 de ani, al cărui nume şi număr de paşaport se aflau pe listă, l-a sunat pe tatăl său în Italia din Thailanda, sâmbătă dimineaţă. I-a spus: "Să stai liniştit, nu am fost eu în avion, eu sunt bine", a povestit tatăl său Ansa, relatează AFP, potrivit Mediafax.  Bărbatul nu văzuse știrea prăbușirii anterior momentului în care fiul său l-a sunat. "Am deschis pe (postul de ştiri) RAI News24 şi am auzit ştirea. Din fericire, totul este bine. Luigi este în vacanţă şi se va întoarce în 20 de zile", a adăugat tatăl italianului.

Lui Maraldi i-a fost furat paşaportul în urmă cu câteva luni, în timp ce se afla în Malaysia. Revenit în Italia, el a obţinut un paşaport nou, cu o schimbare de domiciliu în Ravenne.

La fel s-a întâmplat și în cazul austriacului.

"Am fost contactaţi de compania Malaysia Airlines care ne-a spus că are un pasager înregistrat cu un paşaport austriac. Am verificat şi era un paşaport furat", a explicat Martin Weiss, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, care a adăugat că persoana în cauză "este în Austria şi este în stare de sănătate bună. Paşaportul a fost furat în 2012, în timpul unei călătorii către Thailanda".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel