De ce divorţează Şerban Ionescu: dorinţa ei a fost să mă sting

serban-ionescu
serban-ionescu

Actorul Şerban Ionescu a declarat că divorţul de Magda Catone este ireversibil, mai ales că actele deja au fost depuse la judecătorie. Actorul susţine că în această perioadă foarte grea soţia sa nu i-a fost alături, ba mai mult, s-a purtat de parcă şi-ar fi dorit să moară. Referitor la banii pentru tratament de la Guvern, Şerban Ionescu, a explicat că nu îi refuză, dar o persoană privată îl va ajuta, pentru că procedurile din partea statului durează foarte mult.

"Din păcate nu am găsit în soţia mea Magda Catone un partener dornic să îmi insufle optimismul vital ci mi-a arătat zilnic neputinţa mea, de parcă dorinţa acesteia a fost să mă sting pentru a scăpa de o povară.

Fac această apreciere extrem de gravă pentru că îmi aud zilnic reproşuri pentru nimicurile de o viaţă. Atitudinea este una de indiferenţă, se pare că neputinţa mea o oboseşte, aud de prea multe ori că se trezeşte noaptea pentru nevoile mele, fapt ce mă face să cred că este sătulă de boala şi neputinţa mea. Ştiu că este greu să fi alături de un om în starea mea, dar aşa cum a afirmat o viaţă, compasiunea şi iubirea ar trebui să reprezinte fundamentul oricărei căsnicii, apte să ajute partenerii să depăşească momentele de cumpănă ale vieţii", a declarat Şerban Ionescu la Happy Hour.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel