EXCLUSIV  Dana Grecu: Este... o minune pentru mine

18 octombrie este o dată specială pentru Dana Grecu. Vedeta Antena 3 își serbează ziua de naștere și a acordat un interviu in  exclusivitate pentru DCNews. Dana Grecu a vorbit despre modul in care este percepută de oameni în afara televizorului, despre provocările din ultimul an, dar și despre dorințele pe care le are la ceas aniversar.  

La televizor Dana Grecu este percepută ca o persoană foarte dură. În realitate, oamenii sunt uimiți atât de modul în care arată, iar cei care ajung să o cunoască spun că este un om cald.

E foarte amuzantă reacția oamenilor când mă văd pe stradă: vezi, nu e ca la tv?!  E mai slabă. Sau: ce vă face televizorul ăsta, dna Grecu? Vă face mai bătrână și mai dodoloață!!! sau: păreți mult mai tânără decât la tv. Eu zic că e foarte bine că e așa. Invers, ar fi fost un pic mai delicat. Mă bucur tare că oamenii mă cunosc după voce, uneori. Este ...o minune pentru mine. Uneori, mă simt copleșită. Dar mă gândesc că știe Dumnezeu ce face de mi-a dat bucuria asta în meseria mea. Dacă vreau să spun că iubesc pe cineva spun că iubesc, dacă nu îmi place de el, spun că nu îmi place de el pur și simplu. Pot să spun te iubesc și pot să spun nu-mi place de tine cu aceeași putere. Fac ce simt în general, meseria mi-o fac cu drag, familia mi-o iubesc, fac ce simt. Nu știu cum sunt acasă în comparație cum modul în care sunt percepută la televizor. Știu că fac ce simt, asta garantat, " a spus Dana Grecu pentru DCNews.

Sunt mulțumită că rezistăm pe piață

Atunci când vine vorba despre provocările din ultimul an, vedeta Antena 3 este mulțumită de faptul că trustul de presă pe care îl reprezintă a reușit să facă față tuturor problemelor.

Din punct de vedere profesional cea mai mare provocare a fost să rezistăm pe piață, în condițiile în care aproape toți ne-ar fi vrut morți. Personal, sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ai mei sunt sănătoși într-o lume în care aud în fiecare zi de oameni care se îmbolnăvesc grav. Îți dai seama de fapt cât de norocos ești că ești sănătos, că ai tăi sunt sănătoși, în rest nu mai contează nimic, " a completat Dana Grecu.

La ceas aniversar, moderatorul de la Ordinea Zilei își dorește sănătate, iar gândurile ei de bine se îndreaptă și către ceilalți.

Îmi doresc să fiu sănătoasă, să pot ajut, să pot să împart din ce am, să pot să iubesc și să pot să iert. În fiecare an, de ziua mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce a pus în inima mea și mamei mele pentru că m-a născut de ziua ei, a încheiat Dana Grecu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel