Dâmbovița: Un copil de șase ani a murit după ce a făcut baie

ambulanta
ambulanta

Tragedie în comuna Morteni, județul Dâmbovița! Un băiat  în vârstă de șase ani a murit, după ce i s-a făcut rău în cadă.

Nefericitul eveniment s-a produs din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Băiatul se afla în cadă alături de sora lui. Mama celor doi copii le-a făcut baie, apoi i-a lăsat acolo. Ulterior, femeia a revenit în încăpere, constatând că micuții sunt în stare de inconştienţă. Victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Găeşti, unde băiatul în vârstă de șase ani a murit, în ciuda eforturilor doctorilor de a-l salva. Sora lui, în vârstă de 11 ani, a rămas internată la spital.

Doctorii spun că băiatul de şase ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Intoxicaţia s-ar fi produs, se pare, din cauza unei imporovizaţii la instalaţia de încălzire a apei. "Băiatul a venit în stop cardio-respirator, cu tensiune zero, puls zero. Se pare că a fost o intoxicaţie cu monoxid de carbon, pentru că familia folosea un aparat pentru încălzirea apei, iar instantul era racordat la o butelie", a declarat directorul spitalului Găeşti, Elena Olaru, potrivit Antena 3.

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz, notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel