CV Tudor, despre decizia în cazul Becali: Băsescu e tartorul

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a comentat decizia Tribunalului Constanța privind refuzul întreruperii pedepsei lui Gigi Becali pentru  intervenția chirurgicală. În opinia lui Vadim Tudor, decizia magistraților reprezintă cea mai neagră zi din istoria modernă a Justiției.

"Așa ceva seamană cu o condamnare la moarte. Este cea mai neagră pagină din istoria modernă a Justiției române. Îți taie respirația câtă nerușinare au acești oameni care sunt șantajați cu tot felul de dosare de către Traian Băsescu. El e tartorul, el îl vrea sub pământ pe acest om complet nevinovat. Îmi asum răspunderea, o spun răspicat și am s-o spun din nou și la Strasbourg. Uitați ce presiuni face Monica Macovei asupra tururor celor care îndrăznesc să ceară dreptul la tratament al acestui om", a declarat Vadim Tudor la RTV.

"Băsescu, când a avut accidentul acela la Fântâna Miorița, noaptea a intrat cu mașina, prin 2006, și nu putea fi operat în România pentru că nu prindea anestezia din pricina alcoolului, s-a dus cu un avion de noapte la Viena, unde s-a operat acolo. Populația României trebuie să știe. Cât demonism, cât satanism are acest Băsescu. Mie nu mi-e frică de el. Eu îi mănânc coliva", a declarat CV Tudor.

"Iulian Coldea îi terorizează pe oamenii ăștia. Am proprietatea termenilor. Prin generalul Iulian Coldea de la SRI, îi terorizează, îi ține în șah", a continuat CV Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel