Cuplu de studenţi, exmatriculat după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în public. VIDEO

Captură video Twitter
Captură video Twitter

Un cuplu de studenţi a fost exmatriculat după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în campus, în public, iar în social media au apărut imagini cu momentul respectiv.

Universitatea din oraşul pakistanez Lahore a exmatriculat un cuplu de studenţi, după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în public, scrie Arab News. În imaginile video se poate vedea cum tânăra se pune în genunchi, îi oferă u buchet de flori și îl cere în căsătorie pe iubitul ei. Ea se ridică apoi şi este îmbrăţişată de iubitul său, în uralele celor prezenţi.

Potrivit presei internaţionale, cuplul a fost exmatriculat pentru că a “încălcat regulile universităţii”.Universitatea a anunţat, într-un comunicat, că tinerii un s-au prezentat la o şedinţă disciplinară şi au fost exmatriculaţi pentru “încălcarea gravă a codului de conduită”. În Pakistan manifestările publice de afecțiune dintre cupluri, fie căsătorite sau nu, sunt privite ca fiind inacceptabile din punct de vedere cultural și religios.Cei doi tineri au refuzat să îşi creară scuze.

“Nu am făcut nimic rău şi nu ne pare rău de ce am făcut”, a scris Hadiqa Javaid în social media.

“Ne poate explica cineva ce am făcut rău prin cererea în căsătorie în public la universitatea din Lahore?”, a reacţionat şi logodnicul tinerei, Shehryar Ahmed, menţionând că în trecut au procedat şi alte cupluri la fel ca și ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel