Cruzime fără margini! Un pădurar a împușcat câinii de la stână în fața copilului de 11 ani

caini impuscati
caini impuscati

Un pădurar din Bacău a împușcat doi câini de oi din..."plăcere", după cum spun martorii. Câinii, rasa Ciobănesc Caucazian și Ciobănesc de Asia Centrală, erau în pădure cu oile. Ei erau supravegheați de cioban și un băiat de doar 11 ani. Pădurarul ar fi continuat măcelul dacă minorul nu s-ar fi pus în fața câinilor.

În timp ce erau cu oile în pădure, un grup de cinci angajați ai ocolului silvic au trecut pe lângă turmă. Ei s-au uitat la câini și au spus că sunt buni de împușcat. În fața copilului de 11 ani, unul dintre ei, Vârlan, de la Ocolul silvic Mănăstirea Cașin, Bacău, a tras cinci focuri de arma. Unul a fost în aer și restul în câini. Ciobanul și copilul, speriață, au început să țipe. Ei au fost amenințați că vor fi împușcați dacă nu tac. Ceilalți câini au scăpat de masacru la insistențele ciobanului și ale minorulului care s-a pus în fața unuia dintre ei.

Au fost sesizate Protecția Animalelor și Direcția Sanitar Veterinară, iar împotriva criminalului a fost depusă o plângere.

Totul a devenit viral pe facebook, dar a atras atenția mai multor televiziuni. Inițiatorii mesajului au spus "Vrem să facem public acest incident pentru ca oamenii cu influență să nu mai comită crime contra animalelor doar pentru că nu îndrăznește nimeni să "se atingă de ei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel