Cristi Danileț l-ar fi "turnat" la DNA pe judecătorul Adrian Neacșu

Lumea Justiție scrie că judecatorul Cristi Vasilică Danileț ar fi dat declarație la DNA împotriva prietenului său de o viață, judecătorul CSM,  Adrian Neacșu. Danileț  ar fi înmânat procurorului  Mariana Alexandru printuri de pe discuțiile private extrase de pe forumul magistraților pe bază de proces verbal.

Revocat din CSM, judecatorul Cristi  Danileț, a dat la DNA declarație de martor în acuzare, împotriva prietenului sau, judecătorul Adrian Neacșu, în prezent suspendat din CSM. Adrian Neacșu a dezvăluit aceste lucruri pe forumul magistraților, după ce în timpul prezentării materialului de urmărire penală, în dosarul de complicitate la abuz în serviciu întocmit de procurorul  Mariana Alexandru, a constatat că cel pe care îl credea amic de ani de zile a dat declarații împotriva sa.

Neacșu a confirmat și faptul ca la dosarul DNA, Danileț  a depus pe bază de proces verbal de predare-primire un teanc de mail-uri private ale unor judecători, din grupul de discuții în care era angrenat și Toni Neacșu.

Asupra lui Danileț planează suspiciunea că ar fi procedat la predarea acestor printuri ca urmare a faptului că percheziția informatică efectuată abuziv de DNA nu a dat niciun rezultat palpabil. Și s-ar fi simțit nevoia unui „ajutor”.

Se pare că mai mulți magistrați cărora le-au fost predate la DNA discuțiile private de pe forum, intenționează să formuleze o plângere penală impotriva lui Cristi  Danileț pentru infracțiunea de violare a secretului corespondenței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel