Chirieac: Sebastian Ghiță nu va fi extrădat de Serbia

Analistul Bogdan Chirieac, într-un interviu  la Antena 3, întrebat dacă crede că Sebastian Ghiță va continua telenovela dezvăluirilor răspunde: "categoric nu". 

Bogdan Chirieac a afirmat că: "eu cred că Sebastian Ghiță nu va fi extrădat din Serbia. Fiindcă exista toate motivele pentru acordarea azilului politic domnului Ghiță. Pentru acestea sunt dovezi: sunt înregistrările cu domnul procuror de la Ploiești, sunt declarațiile fostului președinte Traian Băsescu conform cărora România este un stat mafiot. Există toate motivele ca Sebastian Ghiță să primească azil politic în Serbia.

În privința dezvăluirilor, nu știu dacă va mai face dezvăluiri Sebastian Ghiță. Întrebat dacă există vreo coincidență faptul că Sebastian Ghiță a ales Serbia pentru a fugi sau a existat o înțelegere înainte ca în cazul în care se ajunge la prinderea lui să poată să ceara azil politic, Chirieac este de părere că "nu-mi dau seama dacă a fost sau nu o înțelegere, dar nu cred că a fost o coincidență. Serbia este geografic la granița cu România, dar este un stat nemembru UE și NATO. Acolo se pot aplica alte reguli. Nu cred că întâmplator s-au făcut aceste lucruri. În plus,  Sebastian Ghiță înțeleg că are prieteni la Belgrad, a avut și business la Belgrad, cunoaște și oficiali, și oameni de afacere, și media. Cumva este o casă de împrumut Serbia în acest moment".

Ca previziune, Bogdan Chirieac crede că Sebastian Ghiță nu va fi extrădat de Serbia în România și crede că Serbia are inclusiv acceptul unor state occidentale puternice pentru acest lucru, a afirmat, la final.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel