China. 7 elevi omorăți cu cuțitul

Angajat al aeroportului, înjughiat în cap
Angajat al aeroportului, înjughiat în cap

Cel puțin 7 elevi au murit înjunghiați și alți 12 au fost răniți în urma unui atac criminal cu cuțitul, în apropierea unei școli din nordul Chinei.

Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat elevii unei școli gimnaziale din regiunea administrativă Mizhi, provincia Shaanxi, în timp ce se întorceau spre casă după orele de curs. Supectul a fost reținut și se află în arestul poliției, conform surselor locale, fără a comenta cu privire la motivul atacatorului.

Imagini șocante

Fotografiile postate pe rețelele de socializare înfățișează mai mulți elevi căzuți pe asfalt, sub privirile șocate ale martorilor. Potrivit unui comunicat al autorităților, atacul s-a produs în jurul orei locale 18:10 (13:10 ora României).

Elevi de 12-15 ani

Copiii răniți primesc în acest moment îngijiri medicale, a anunțat departamentul propagandei din provincia Shaanxi, tot prin intermediul rețelelor de socializare chinezești. Vârstele copiilor nu au fost comunicate, dar se cunoaște că la respectiva școală învață elevi cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Atacuri în serie

În China s-au produs câteva atacuri cu cuțit în ultimii ani, însă cea mai neagră perioadă s-a înregistrat între anii 2010 și 2012, când în mai multe incidente separate au decedat 25 de persoane și alte 100 au fost rănite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel