Ce i-ar fi spus Iohannis lui Dăncilă după ce a desemnat-o premier

Președintele Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea PSD-ALDE de premier și a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premierul României. 

Președintele Klaus Iohannis a chemat-o, în urma consultărilor cu partidele parlamentare, pe Viorica Dăncilă, la Palatul Cotroceni, la ora 16:30. 

La ora 17:30, președintele Klaus Iohannis a anunțat că o desemnează pe Viorica Dăncilă în funcția de prim-ministru al României: ”Decizia trebuie să fie conformă cu Constituția și cu deciziile CCR în materie de desemnare. Aici, argumentul cel mai puternic este aritmetica parlamentară. Îmi este foarte clar: PSD dispune de o majoritate. Cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă din Parlament, am decis să dau PSD-ului încă o șansă și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă”. 

Mesajul lui Iohannis pentru Dăncilă după ce a desemnat-o premier

După declarația de presă susținută la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis ar mai fi avut o mică întrevedere cu Viorica Dăncilă, în acel moment, premier desemnat al României. 

Potrivit unor surse apropiate Administrației Prezidențiale, și citate de Antena 3, Klaus Iohannis i-ar fi spus Vioricăi Dăncilă că a semnat cu toată convingerea și că îi urează succes.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel