Caz incredibil în Parlamentul României. Un membru CNA a scos pistolul pe masă în timpul unei şedinţe la Senat - VIDEO

Incidentul s-a petrecut în timpul audierii lui Duţu în Comisiile de cultură ale Parlamentului. O sesizare depusă la comisiile de cultură cerea să se analizeze o eventuală incompatibilitate a lui Duţu, care ar fi avut condamnări penale în România şi Italia.

"Ăsta nu e un pistol adevărat, e un pistol de jucărie", a spus Duţu, susţinând că l-a adus "ca să îl vadă domnul Sergiu Nicolaescu".

Pentru a argumenta că procesele sale au fost înscenate în timpul comunismului, Duţu a venit cu un pistol, care ulterior avea să se dovedească a fi doar de jucărie. Duţu l-a pus pe masă lângă deputaţii Raluca Turcan şi Eugen Nicolăescu.

Duţu a spus că el a fost actor, iar acel pistol de recuzită, pe care l-a folosit în piesa "Bonnie şi Clyde", a fost considerat adevărat de regimul comunist, şi pentru că îl deţinea, autorităţile au vrut să-l condamne, scrie NewsIn.

Gluma lui Duţu nu a fost gustată de aleşi, iar preşedinta comisiei, Raluca Turcan, a suspendat şedinţa taxând drept inadmisibil comportamentul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel