Care ar fi motivul real pentru care Ponta a numit-o pe Kovesi la DNA

radu-zlati
radu-zlati

Radu Zlati, deputat USL, aruncă bomba pe blogul său și publică un mesaj pe care l-a văzut pe Facebook. Mesajul ar conține motivul real care l-a determinat pe Victor Ponta să o numească pe Kovesi.

Radu Zlati scrie pe blogul său că pe Facebook a apărut o explicație pentru care Ponta a propus-o pe Kovesi la șefia DNA. ”Ieri însă a apărut (din partea aceluiași aparat pesedist de propagandă online) pe Facebook o explicație care, dacă ar fi adevărată, ar putea justifica răzgândirea nocturnă a lui Ponta devenit o victimă a interesului de stat. Iată (copy-paste) și explicația”, scrie Zlati pe blogul său.

Printr-un şantaj ordinar, „popularii“ aflaţi la conducerea Uniunii Europene, coordonaţi de José Manuel Durao Barroso, îi fac, încă o dată, jocul lui Traian Băsescu, obligîndu-l pe Victor Ponta să o nominalizeze pe Laura Codruţa Kövesi la şefia DNA. Surse din Serviciile Secrete ne-au dezvăluit că, după ce Victor Ponta a declarat că refuză să mai facă vreo nominalizare pentru funcţiile de procuror general şi şef al DNA, Barroso, personal, l-a contactat telefonic pe Ponta, pentru a-i reproşa că nu respectă termenii înţelegerii făcute cu Băsescu, care au şi girul Comisiei Europene. Discuţia dintre cei doi a durat circa 15 minute, timp în care Barroso i-a spus lui Ponta că dacă părăseşte funcţia de ministru interimar al Justiţiei, fără să facă nominalizarea lui Kövesi la şefia DNA, atunci să se aştepte la o reevaluare a modului în care România cheltuie banii europeni, ceea ce va duce la o blocare pe termen neprecizat a alocării acestor fonduri. Practic, Ponta a fost pus la zid, avînd de ales a se descurca fără banii europeni, ceea ce ar avea consecinţe incalculabile, şi nominalizarea Godzilei în fruntea DNA.

Radu Zlati nu precizează cine a postat mesajul și nici dacă este de acord cu cele scrie sau nu.

Radu Zlati este deputat USL, membru PNL, ales în colegiul 5 Gherla.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel