Buldogul îl mușcă pe Băsescu: L-am apărat în vară pe președinte

Replica președintelui PDL, Vasile Blaga, la declarațiile lui Traian Băsescu de joi nu a întârziat să apară. Blaga a declarat că Băsescu spune lucruri neadevărate și se amestecă, pentru a doua oară,  în alegerile din PDL,  susținând-o pe Elena Udrea.

 Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a partidului, că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea.

 "Iată ca domnul preşedinte Traian Băsescu pentru a doua oară intervine într-o competiţie internă în partid, care nici măcar nu e declanşată", a spus Blaga, într-o conferinţă de presă.

 El a adăugat că 22 de milioane de români ştiu că Traian Băsescu o susţine pe Elena Udrea.  "Că domnul preşedinte o susţine pe doamna Udrea ştiu 22 de milioane de români", a spus Blaga.

De asemenea, liderul PDL răspunde și criticilor preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa şi a partidului: "Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa".

 "Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (...) a fost de partea dreaptă şi noi de partea sa", a spus Vasile Blaga.

 El a amintit că la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 pe scenă nu urca niciodată Elena Udrea, care probabil nici nu se afla în oraşele respective la acel moment.

 Blaga a amintit că el urca primul pe scenă.  "PDL de acum e PDL din vară care a apărat statul de drept şi pe domnul preşedinte", a subliniat Vasile Blaga.

Vasile Blaga, a declarat că vede că dintr-odată pre;edintele Traian B[sescu  şi-a reevaluat poziţia faţă de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, adăugând că preşedintele "se pricepe foarte bine la reevaluări".

 Întrebat ce părere are despre criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, Vasile Blaga a răspuns: "Nu ştiu, văd că dintr-odată Victor Ponta şi Liviu Dragnea sunt foarte buni, asta am înţeles de la domnul preşedinte. Ponta şi Dragnea erau cei care înainte conduceau ostilităţile împotriva lui Băsescu. Acum văd că a reevaluat din nou, se pricepe la reevaluări foarte bine".

Traian Băsescu l-a atacat dur pe președintele PDL, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat că se folosește în campania internă de partid tocmai de sloganurile PSD, atacând guvernarea Boc. Președintele l-a acuzat indirect pe Blaga că ar fi fost la originea căderii cabinetului MRU, Frunzăverde, cel care a trădat primul, fiind "locotenentul" acestuia. Mai mult, Băsescu a sugerat că Blaga vrea să predea "la cheie" partidul USL și că încearcă să "aranjeze" Convenția națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel