Becali din Dubai: "Tratatul de extrădare e doar pentru crimă, droguri şi arme"

Gigi Becali își aşteaptă sentinţa la Dubai în dosarul sechestrării celor trei indivizi acuzaţi că i-au furat limuzina, unde susţine că a fost invitat de Cosmin Olăroiu. Eu, luni după-amiază, sunt în România. Nu mă urc eu în avion până nu aflu sentinţa. Dacă la 10 se anunţă sentinţa, la 10:30 sunt în avion, a declarat Becali.

Gigi Becali a anunţat că va reveni, luni, în ţară, dar a lăsat să se înţeleagă că o va face doar în cazul unui verdict favorabil. Patronul Stelei spune că s-a interesat deja şi tratatul de extrădare semnat între Emiratele Arabe Unite şi România e valabil doar în cazul crimelor, al traficului de droguri sau de armament, iar în cazul în care va fi condamnat nu va mai păşi pe teritoriul României: "Sunt pregătit. Am la mine tot ce îmi trebuie. Am şi avocat care să mă consilieze imediat. Eu pentru mama am plecat. Mi-e milă de ea, nu vreau să stea cu emoţii. E mai cald în Dubai, e bine".

"Sunt în Dubai la invitaţia lui Cosmin Olăroiu. Mâine au meci şi o să fiu prezent acolo. Luni o să fiu în ţară şi o să aştept decizia instanţei.

 Nu mă tem de niciun fel. Aşteaptă familia mea decizia şi am spus că plec din ţară pentru liniştea familia. Poate să moară mama mea la auzul deciziei instanţei, aşa că i-am transmis că nu o să fiu în ţară.

 Ipotetic vorbind. Dubai are tratat de extrădare pentru crimă droguri şi arme, nu pentru ce sunt eu acuzat. Sunt pregătit de orice, am soluţii pentru orice s-ar întâmpla.

 Dacă se decide să fiu arestat, atunci o să plec în Ecuador, am timp în cele trei patru zile în care se discută ridicarea imunităţii parlamentare, scrie prosport.ro.

 Finu' şi Olăroiu plătesc... Eu nu plătesc nimic aici! Am piscină în cameră, tot luxul eu nu plătesc nimic. Costă camera 4.000 de euro pe noapte, dar nu au vrut să primească niciun ban. "Stai că mai vin atunci", aşa am zis.

 Ce, eu plăteam 52.000 avionul şi nu mai dădeam acum câte 4.000 pe zi? Eu luni după-amiază sunt în România. Nu mă urc eu în avion până nu aflu sentinţa. Dacă la 10 se anunţă sentinţa, la 10:30 sunt în avion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel