Avionul preşedintelui georgian Mihail Saakaşvili, întors de urgenţă pe Otopeni

avion-aterizare dc
avion-aterizare dc

Avionul președintelui georgian Mihail Saakașvili, s-a întors joi la doar câteva minute de la decolare, pe aeroportul Henri Coandă, din cauza unor defecțiuni tehnice, potrivit unor surse aeroportuare citate de Mediafax.

Mihail Saakașvili, ajuns la București pentru congresul Partidului Popular European (PPE), s-a întâlnit joi dimineață cu Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Președintele Georgiei ar fi trebuit să plece cu avionul din România joi, însă, probabil din cauza unor defecțiuni tehnice, aeronava a fost întoarsă din drum la doar câteva minute de la decolare. Președintele georgian s-a întors, forțat de împrejurări, la hotelul unde a fost cazat pe toată perioada șederii la București. Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului Otopeni, Valentin Iordache, avionul în care se afla Mihail Șaakașvili a decolat de pe aeroportul bucureștean la ora 15:39 și a fost nevoit să se întoarcă pentru a ateriza de urgență la 15:47. Purtătorul de cuvânt al aeroportului a precizat că aeronava este în stare bună, nefiind depistate defecțiuni. Oficialul aeroportului a mai adăugat că președintele Georgiei va reîncerca să părăsească România, decolând cu aceeași aeronavă în cursul serii de joi.

În timpul întâlnirii de la București cu președintele georgian Mihail Saakaşvili, Traian Băsescu a glumit pe tema alegerilor pierdute de formaţiunea acestuia, afirmând că pot plânge împreună pentru că fiecare dintre ei a rămas în opoziţie faţă de guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel