COD PORTOCALIU  ANM, prognoza meteo: Cod Galben și Cod Portocaliu de vreme rea. Intră în vigoare în această seară

Ploaie
Ploaie

ANM, prognoza meteo: Cod Galben și Cod Portocaliu de vreme rea.  Meteorologii au emis noi alerte meteo de Cod Galben și de Cod Portocaliu, care intră în vigoare în această seară. 

ANM, prognoza meteo: Cod Galben și Cod Portocaliu de vreme rea. De la ora 21:00 până mâine, 3 iunie, la ora 12:00, este Cod Galben de manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate: ”În cea mai mare parte a Olteniei și Munteniei, local în Dobrogea, sud-estul Transilvaniei și în jumătatea de sud a Moldovei, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 30...40 l/mp”. 

ANM, prognoza meteo: Cod Galben și Cod Portocaliu de vreme rea. Codul Portocaliu de vreme rea e în vigoare în același interval, de la ora 21:00 până mâine, la ora 12:00. Vor fi ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată: ”În județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, precum și în zona montană și submontană a județelor Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău și Vrancea va ploua abundent, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 50...70 l/mp. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.”

Iată harta județelor afectate de alertele meteo de Cod Portocaliu și Cod Galben: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel