Alegeri 2016. Romașcanu atacă PNL din cauza lui Cioloș: IMPARDONABIL

Lucian Romașcanu, om cu experiență în zona de media la Cancan, Kanal D și Ringier, candidatul pe prima poziție pe listele pentru senat din partea PSD Buzău, a criticat dur PNL pentru că se folosește de Dacian Cioloș în alegerile parlamentare.

"Nu sunt genul de om care crede ca doar el are dreptate (OK, mă rog, nu cred ca sunt...). Este tentantă o asemenea abordare dar mă feresc de ea cat pot. Lărgind perspectiva, nu cred că neapărat doar PSD are dreptate. Pe acest principiu sunt convins că, acordând prezumția de buna credință, fiecare actor politic are intenția de a face bine românilor.

Totuși este importantă armonizarea vrutului cu pututul.

PSD vine cu un program de guvernare extrem de bine articulat și fundamentat iar istoria post-decembrista arată că, în 26 de ani, doar guvernările PSD și guvernul Tăriceanu au adus creștere economică.

Pe partea cealaltă, în zona dreptei, constatăm doar un lucru, în absența unei minime idei de guvernare: căutarea disperată a unui vehicul care sa transporte un fost partid înspre inima electoratului. Este impardonabil ca un actor politic cu pretenții să aibă un singur nume de care se agață cu disperarea unei ultime șanse la maritiș. Nu program, nu strategie, doar un nume. Și culmea, un nume care nu le aparține nici faptic, nici doctrinar, în niciun fel, un nume care le refuză asocierea deplină", a spus Lucian Romașcanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel