Alegeri 2016. PSD Maramureș și-a desemnat candidații pentru parlamentare

Social-democrații Gheorghe Șimon la Camera Deputaților și Liviu Marian Pop la Senat vor deschide listele pentru alegerile din 11 decembrie la Maramureș.

Comitetul Executiv Județean al PSD Maramureș s-a întrunit sâmbătă, 15 octombrie 2016, în ședință lărgită, cu participarea primarilor, viceprimarilor, consilierilor județeni, membri Biroului Politic Județean, pentru a-și desemna candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie. După ce s-a stabilit locul 1 la Camera Deputaților și la Senat, următoarele poziții au intrat la vot secret, fiind mai mulți doritori pentru fiecare loc în parte. Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că, pentru prima dată în istoria partidului, s-a folosit un sistem de vot care să trimită în Parlamentul României doar candidați din Maramureș.

'Am trecut azi, alături de colegii din PSD Maramureș, peste un moment important și anume stabilirea candidaților social-democrați pentru alegerile parlamentare. Am ales, astfel, vârfurile de lance ale PSD în viitoarea bătălie electorală, pe care Partidul Social Democrat trebuie să o câștige. Este pentru prima dată când, pe acest sistem de vot, vom avea doar candidați din județ, doar oameni ai locului care vor reprezenta cu cinste Maramureșul în Parlamentul României. I-am votat, astăzi, în unanimitate, pe cei care vor deschide lista, respectiv pe Gheorghe Șimon, vicepreședinte PSD la nivel național, propus pentru Camera Deputaților și Liviu Marian Pop, pentru Senatul României. Ambii colegi au fost susținuți de către toți membri social-democrați prezenți la ședință.

...În ordinea alfabetică, pentru Camera Deputaților s-au înscris: Olivia Ardelean, Sorin Bota, Călin Matei, Marcel Cosma, Ana Moldovan, Claudiu Mureșan, Lucia Oșan, Florin Podină, Liliana Pop, Florin Tătaru, Bogdan Tomoioagă și Sorin Vlașin.

Pentru Senat, Vasile Boitor, Ioan Mătieș, Liliana Moga și Anton Rohian. Am fost mandatat de către colegii mei ca, la începutul săptămânii viitoare, să am o discuție cu conducerea centrală a partidului, cu președintele Liviu Dragnea, pentru a prezenta recomandările Organizației Județene a PSD și a primi girul final pentru aceste candidaturi', a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel