Alegeri 2016: Constantin Toma, AVERTISMENT pentru PSD. Mesajul lui Marcel Ciolacu

După ce a obținut cel mai bun scor la locale, clasându-se astfel pe locul I pe țară la scorul electoral obținut de PSD, deputatul Marcel Ciolacu vrea să dea lovitura și la alegerile parlamentare 2016.

Miercuri, 26 octombrie, PSD Buzău a depus listele pentru alegerile parlamentare 2016.

Deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, a declarat: "Astăzi am depus listele PSD pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Sunt mândru pentru că pentru prima oară, după 26 de ani, PSD vine în fața buzoienilor doar cu buzoieni, vine pentru prima oară, după 26 de ani, cu tineri, dar și cu doamne pe listă. Sunt mândru că m-am ținut de promisiune. Am înțeles mesajul oamenilor. Îi felicit pe toţi candidaţii PSD Buzău şi le urez mult succes! Toţi aceşti oameni arată determinarea noastră de a face o schimbare reală, profundă, a modului în care se face politică în România. Imaginea Parlamentului se poate schimba, doar dacă viitorii deputaţi şi senatori vor fi oameni cu o bună reputaţie în comunităţile lor. Oameni care au făcut ceva în viaţa lor profesională. I-am ales pentru că e nevoie să atragem energii şi idei din toate zonele sociale. Sunt oameni integri şi curajoşi. Sunt oameni care vor aduce mai multă transparenţă şi credibilitate în Parlament".

[citeste si]

Constantin Toma, primarul Buzău, a adăugat: "Este o echipă frumoasă, o echipă cu care sunt compatibil. Oricum, nu le va fi ușor în relația cu mine! Nu îi ameninț, dar trebuie să facem echipă astfel încât să avem mai mulți parlamentari buzoieni la București pentru a putea duce la bun sfârșit proiectele serioase pe care le avem. Împreună cu Marcel Ciolacu vom putea să avem o echipă competitivă care să ne ajute să dezvoltăm municipiul. (...) Echipa a fost aleasă și după 'compatibilitățile' dintre noi. Poate nu sunt cei mai mari experți sau geniile din Carpații de Curbură, dar sunt niște oameni verificați de practică și care au atitudinea care trebuie pentru a reprezenta cetățenii".

Vă prezentăm listele candidaţilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, aşa cum au fost ele aprobate, cu o singură abţinere, în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean:

Camera Deputaţilor: 1. Ion Marcel Ciolacu, deputat, preşedinte PSD Buzău 2. Sorin N. Lazăr, vicepreşedinte ANRP 3. Ionela Viorela Dobrică, preşedinta TSD Buzău; 4. Radu Sebastian, consilier personal al primarului municipiului Buzău 5. Pale Dănuţ, medic veterinar 6. Pricop Karmencita, preşedinta organizaţiei de femei PSD, medic 7. Stoica Alexandru, preşedinte TSD Pănătău 8. Ceparu Florin, consilier Primăria municipiului Râmnicu Sărat.

Senat: 1. Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt PSD Buzău, consilier pe probleme economice al primarului municipiului Buzău 2. Liliana Sbirnea, consilier local Primăria municipiului Râmnicu Sărat 3. Laurenţiu Cristinel Ţepelus, consilier municipal, director adjunct al Colegiului Naţional „B.P. Haşdeu" Buzău 4. Victor Ioniţă, medic, consilier municipal 5. Alexandru Buşcu, ofiţer de aviaţie. 

(w670)

Un nume important pe listele PSD pentru parlamentare este Lucian Romașcanu, consilier pe probleme economice al primarului municipiului Buzău. Lucian Romașcanu a ocupat, printre altele, poziții de director general sau director executiv la Kanal D România, Ringier România, editor, la acel moment, al publicațiilor Libertatea și Capital, HL Display. De asemenea, a coordonat activitatea, din poziția de consultant de management, pentru companii precum Cancan Media, Think Digital Group sau Televiziunea Română. Este absolvent al Liceului "B.P. Hasdeu" în 1985, al Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Științe Economice București, în 1991, și al programului de Executive MBA al Universității Washington din Seattle, promoția 2002. Este membru PSD din 1990.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel