Agresorul elevului înjunghiat mortal la Craiova şi-a recunoscut fapta

Agresorul elevului înjunghiat mortal la Craiova a recunoscut şi a regretat fapta (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)
Agresorul elevului înjunghiat mortal la Craiova a recunoscut şi a regretat fapta (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Tânărul în vârstă de 19 ani care, joi, a înjunghiat mortal un elev de 17 ani în apropierea unui liceu din Craiova şi-a recunoscut fapta, a declarat vineri Claudiu Dinculescu, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Dolj.

Agresorul elevului înjunghiat mortal la Craiova a recunoscut şi a regretat fapta (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)Potrivit sursei citate, în timpul audierilor, presupusul autor al agresiunii (n. r. - Romel Dan Voicu) a avut o atitudine cooperantă şi a recunoscut şi a regretat fapta, indicând, totodată, locul unde a aruncat apoi arma crimei, un cuţit obişnuit, găsit ulterior de către anchetatori în municipiul Craiova. "Conflictul a fost unul spontan, autorul s-a speriat şi a fugit imediat de la locul faptei, fiind găsit după câtva timp de către poliţişti tot pe raza municipiului Craiova. Nu avem date că acesta ar fi vrut să fugă din ţară", a afirmat Dinculescu.

Conform prim-procurorului Parchetului Tribunalului Dolj, conflictul iniţial care avusese loc înaintea celui de joi a fost între un coleg al victimei şi fratele învinuitului, cei doi fiind colegi de şcoală.

Claudiu Dinculescu a mai declarat că, în cursul zilei de vineri, va fi făcută autopsia cadavrului adolescentului de 17 ani, în urma căreia se va stabili dacă victimei i-au fost aplicate mai multe lovituri de cuţit, în funcţie de rezultat existând posibilitatea ca tânărul să fie acuzat şi de agresiune cu violenţă. Dinculescu a adăugat că, până la ora actuală, procurorul de caz s-a axat pe cercetarea la faţa locului şi pe strângerea probelor, urmând ca vineri să se stabilească ce leziuni a suferit victima care a decedat.

"Tânărul învinuit nu are antecedente penale. (...) Până acum, în acest caz au fost audiate cel puţin 12 persoane, iar audierile continuă. În cursul zilei de vineri, învinuitul va fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă. Până acum, nu rezultă altă participare penală la infracţiune (n.r. - în afara tânărului acuzat de agresiune)", a mai spus prim-procurorul Parchetului Tribunalului Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel