Rareș Bogdan ”se autodenunță”: ”Da, l-am avertizat pe Oprescu” - EXCLUSIV

Rareș Bogdan a reacționat extrem de dur după ce Sorin Oprescu le-a spus judecătorilor de la Curtea de Apel București că jurnalistul îi oferea ”informații pe surse” de la DNA, conform cărora urma să fie arestat.

Vezi aici detalii: Sorin Oprescu susține că Rareș Bogdan îi dădea ”informații pe surse” de la DNA

Într-o reacție exclusivă pentru DCNews, Rareș Bogdan transmite că ”se autodenunță” și recunoaște că ”l-a avertizat” pe Sorin Oprescu.

Iată răspunsul integral oferit de Rareș Bogdan după afirmațiile lui Sorin Oprescu:

AUTODENUNŢ: DA, L-AM AVERTIZAT PE OPRESCU

Celor care, cu duioasă aplecare spre a-mi face publicitate, îşi freacă mâinile de bucurie auzind că Oprescu „spune tot”, şi anume că l-am avertizat că va fi arestat, doresc să le transmit că mă autodenunţ public: da, l-am avertizat pe primarul general că o s-o încurce. Îi dădeam informaţii, în direct, în fiecare ediţie „Jocuri de Putere” în care eu și colaboratorii emisiunii dezvăluiau noi mizerii, noi furăciuni orchestrate la Primăria Capitalei sub nasul Doctorului. Mai cu seamă după devoalarea activităţii edilitare a lui Wigler, care le-a spus procurorilor că a vorbit cu primarul despre emiterea unor autorizaţii. Citesc dintr-un rechizitoriu: „La o zi sau două după semnarea procesului-verbal de recepţie am remis lui Wigler Solomon suma de 25.000 euro, în biroul său. (Acesta) m-a lăsat să înţeleg că a intervenit la primarul Sorin Oprescu în vederea obţinerii autorizaţiei speciale. Mai exact, inculpatul mi-a spus că pentru eliberarea autorizației mai sus amintite a intervenit la primarul general al Capitalei, Oprescu Sorin”.

...aceasta fiind, desigur, una dintre afirmaţiile mai cu seamă benigne din dosarele pe care DNA le instrumentează pentru a curăţa ţara asta jefuită în ultimul hal în ultimii 25 de ani.

Mă autodenunţ că le-am transmis informaţii de aceeaşi natură şi lui Gruia Stoica, Ilie Carabulea, Dan Radu Ruşanu şi altor indivizi care şi-au imaginat că au proptele politice suficient de puternice pentru a scăpa de braţul legii. În toate emisiunile „Jocuri de Putere” în care am arătat rodul unor investigaţii jurnalistice bazate pe fapte, documente şi mărturiii i-am avertizat pe actorii principali că nu vor scăpa de cătuşe! Pentru că eu cred în justiţie! Cred că toţi vor plăti, indiferent ce scuturi antirachetă penală au avut în 25 de ani!

Acuma că a fost descoperită gaura de la covrig, vă anunţ că voi continua investigaţiile şi fac următoarele dezvăluiri:

1. În orice triunghi dreptunghic, suma pătratelor catetelor este egală cu pătratul ipotenuzei.

2. Orice corp îşi menţine starea de repaus sau de mişcare rectilinie uniformă atât timp cât asupra sa nu acţionează alte forţe sau suma forţelor care acţionează asupra sa este nulă.

3. Presiunea totală în lungul unei linii de curent într-un fluid incompresibil şi lipsit de vâscozitate, aflat în curgere staţionară, este constantă.

Cu siguranță, reacția perversă a Doctorului bătrân și depravat al Capitalei ascunde și frustrarea uriașă a omului care a văzut că Realitatea TV, mai ales “Jocuri de Putere”, respectiv subsemnatul, nu am ezitat să prezentăm faptele de vitejie ale caracatiței coordonate de Oprescu senior și junior în momentul în care 80 la sută din presă încerca să îl spele. ... Unii dintre ei amintindu-și probabil de contractele grăsuțe încasate prin mărinimia penalului de la primărie. Dar ce mai contează? Orice ar zice penalul arestat din beci nu contează! Primarul-șpagă nu se poate lăuda că a băut nici măcar o cafea sau un pahar cu apă în același spațiu cu mine în afara celor două ediții ale emisiunii „Jocuri de Putere” în care a fost invitat în cei 3 ani de când, prin sprijinul dvs, al telespectatorilor și ascultătorilor realizez această productie video de mare audiență în Capitală.

Deci doctorul poate miorlâi cât dorește, nimeni n-o sa-l scoată din Beciul Domnesc atâta vreme cât există probe concludente că a fost un șpăgar titrat.

La revedere, doctore, pregătește-te te rog să-ți astepți și odrasla, care va veni cu siguranță în curând să-ți țină de urât! Personal, sper ca înaintea odraslei să ajungă lângă tine reprezentanții de la vârf ai caracatiței din primărie, șefii de direcții care văd că deocamdată par că răsuflă ușurați. Sper că doar deocamdată!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel