Moise Guran, mesaj după moartea lui Valentin Nicolau: Mi-a salvat fundul

Moise Guran a scris pe un site de socializare un text în memoria lui Valentin Nicolau, mulțumindu-i acestuia.

Moise Guran a postat pe pagina sa de Facebook un text în care își exprimă regretul față de dispariția lui Valentin Nicolau, cel care a fost și directorul TVR.

"Teoretic aș putea să mă prefac în continuare că nu știu nimic. Adevărul este că am știut tot timpul. Acum câțiva ani Valentin Nicolau mi-a salvat fundul. Nu m-am implicat niciodată în luptele din TVR și am preferat de fiecare dată să mă prefac că nu știu. În ciudatele consilii de administrație, acolo unde se întâlnesc toate interesele politice și de altfel, la un moment dat, relativ recent, a fost și Valentin Nicolau. Se aliniaseră niște planete în urma cărora urma să plec de la TVR. Nicolau s-a prins și a rezolvat situația într-un mod extrem de elegant. Nu i-am mulțumit niciodată pentru faptul că într-un moment critic nu a făcut decât să ceară un raport de la marketing care, în final a împiedicat scoaterea emisiunii Biziday de pe TVR. Prefer să nu am datorii către nimeni, iar dacă știu că sunt dator, prefer să mă fac ca nu știu. E modul meu de a-mi face meseria. Dacă ar trebui să mulțumesc tuturor celor care la un moment dat m-au salvat, atunci nu aș mai putea fi un jurnalist obiectiv. Azi trebuie totuși să-i mulțumesc lui Nicolau.

Citește și: Valentin Nicolau a murit. Cozmin Gușă, mesaj emoționant: "Privește cerul" 

Abia dacă l-am cunoscut. A fost cel care în 2010 m-a invitat sa ma alatur colectivului Europa FM. Ii sunt și pentru asta recunoscător, deși știu că acolo a fost o decizie a echipei. Nu mai contează. Valentin Nicolau a murit subit azi-noapte iar în această seară TVR1 ii dedică un moment memorial.


Ne vedem mâine seară", a scris Moise Guran pe pagina sa de Fcaebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel