Maria Dragomiroiu, cele mai sincere cuvinte înainte de aniversarea a 60 de ani

O mare doamnă a cântecului popular românesc, care a cam fentat trecerea anilor, va sărbători peste doar câteva zile împlinirea unei vârste speciale și nu a ezitat să vorbească despre petrecerea pe care o pregătește, dar și despre sfatul pe care l-a primit de la mama sa în urmă cu 45 de ani.

Maria Dragomiroiu va împlini peste doar câteva zile 60 de ani, iar alături îi vor sta prietenii și colegii cu care cântă de o viață. 

"Împlinesc o vârstă mai specială și am spus că nu se poate să nu petrecem. Avem invitați prietenii noștri care vin de peste 20 de ani. O să vină colegii mei cu care cânt de o viață: Paul Stângă, Nicu Bănățeanu, George Târgovișteanu,  d-na Irina Loghin, Ionică Ardeleanu. Poate vine și Catanga, și cu Pădureanu, Alexis, Raoul. Să rămână așa cu o amintire, că Maria a împlinit 60 de ani", a declarat Maria Dragomiroiu pentru Antena Stars.

Artista a cam fentat trecerea anilor, dar un secret tot ascunde ea: "Eu nu stau! N-am avut o zi de concediu, o zi de vacanţă, tot timpul sunt în mişcare, muncesc foarte mult, muncesc şi acasă, muncesc în grădină... Eu am grijă, eu ştiu tot ce se întâmplă în grădină, fiecare floare, fiecare arbust... mă relaxează extraordinar de mult grădina", a dezvăluit Maria Dragomiroiu, mândră tare însă și de cele trei nepoate, Ilinca Maria și Ana, care îi fac zilele și mai frumoase.

"Este cel mai frumos decor care îmi înfrumusețează casa și sunt foarte fericită", recunoaște artista. 

Tot anul acesta, îndrăgita cântăreaţă va sărbători în octombrie şi 35 de ani de la debut. "Cum să-i descriu, și cu bune, și cu rele, cu mari și foarte multe emoții. Fiecare spectacol este un examen",  a mai spus Maria Dragomiroiu, care și-a adus aminte cu multă plăcere de sfatul pe care i l-a dat mama sa când a plecat de acasă pentru a-și face un rost în lume, la vârsta de doar 15 ani: "Să fii cuminte, mamă!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel