Lider PSD: ”Cine te vinde la colț de stradă?” Numele, rostit pe față în partid

Secretarul general-adjunct al PSD, un campion al like-urilor pe Facebook, a avut miercuri o postare șoc. Ștefănescu a lansat întrebarea: ”Cum se numește "prietenul" care te vinde la primul colț de stradă? Cel care vine în casa ta, la masa ta, apoi fuge glonț în brațele adversarului ca să-l informeze ce și cum?”.

Postarea a primit peste 800 de like-uri și avea peste 400 de comentarii, la sfârșitul zilei.  Cei care au făcut comentariile nu dau nume, ci își exprimă solidaritatea cu Ștefănescu, în disputa cu ”Iuda”.

În schimb, în PSD se discută pe față despre numele ”prietenului”. Cei care cunosc situația spun că Dan Tudorache, președintele interimar al organizației de la sectorul 1, a fost cel care i-a stârnit furia lui Ștefănescu. În ianuarie, Comitetul Executiv Național al partidului a decis numirea lui Codrin Ștefănescu în funcția de secretar general al PSD București. Tudorache a fost numit președinte interimar la sectorul 1, în locul lui Cătălin  Ivan, iar Ștefănescu a început de-Vanghelizarea organizației municipale. Se pare că disputa ar fi pornit după o tentativă a lui Tudorache de readucere în prim plan a unor oameni din echipa lui Vanghelie.

Vezi aici reacția lui Dan Tudorache: Război mocnit la vârful PSD! Reacția unui lider acuzat de trădare de un coleg - EXCLUSIV

Citește integral mesajul postat de Codrin Ștefănescu: ”Cum se numește prietenul care te vinde?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel