Laura Codruța Kovesi, detalii despre atacul Black Cube

"Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate. Cei care au sunat au incercat sa afle date personale, cum ar fi adresa de e-mail", dezvaluie Codruta Kovesi la PRO TV.

Procurorul sef al DNA a mai spus ca nu este prima data cand se fac presiuni asupra procurorilor anticoruptie de oamenii deranjati de anchetele DNA. Codruta Kovesi vorbeste despre toate acestea si multe altele in emisiunea "Dupa 20 de ani", care va fi difuzata duminica.

Kovesi: "Au fost telefoane insistente, repetate, dar nereusite. Pentru ca nimeni nu a intrat in dialog cu aceste persoane."
Stirile ProTV: "In limba romana, in alta limba? Erau persoane care vorbeau romaneste?"
Kovesi: "Nu pot sa spun acest amanunt."
Stirile ProTV: "Contul dvs, de mail a fost atacat in vreun fel?"
Kovesi: "Nu".

Cei doi israelieni au incercat sa sparga mai multe conturi de e-mail ale rudelor Codrutei Kovesi, insa ce anume cautau si pentru ce? Procurorul sef crede ca este vorba de una dintre multele tentative de intimidare care-i vizeaza pe procurori.

Laura Codruta Kovesi: "Nu stiu ce au gasit. Nici nu ma intereseaza ce au gasit. Probabil ca sunt persoane deranjate de anchetele noastre, deranjate ca DNA isi face treaba. Nu pot sa comentez despre cine a incercat sa ma intimideze."

Unul dintre cei doi israelieni arestati ar fi recunoscut in fata anchetorilor acuzatiile care i-au fost aduse, si anume ca a spart casutele de e-mail ale unor rude ale procurorului sef al DNA. Cei doi au fost prinsi la un hotel din Capitala, la scurt timp dupa ce familia lui Kovesi a reclamat ca este hartuita de persoane necunoscute. Ron Weiner si David Geclowitz ar fi fost angajati de putin timp la firma Black Cube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel