FLORIN TUDOSE, psihiatru, A MURIT

Psihiatrul FLORIN TUDOSE a murit.

FLORIN TUDOSE a murit. Unul dintre cei mai cunoscuţi psihiatri din România, profesorul Florin Tudose, a murit în cursul zilei de duminică.

FLORIN TUDOSE a murit. Şeful secţiei Psihiatrie a Spitalului Universitar din Bucureşti, Florin Tudose, unul dintre cei mai cunoscuţi medici psihiatri din ţară, a murit in cursul zilei de duminică, informează România TV.

FLORIN TUDOSE a murit. Potrivit primelor informaţii, medicul ar fi decedat în urma unui infarct, în locuinţa sa din comuna Cosereni, judeţul Ialomiţa.

FLORIN TUDOSE a murit. Florin Tudose a înfiinţat şi organizat împreună cu prof. dr. C. Gorgoş primul centru de sănătate mintală din România, în 1980. Totodată, el a înfiinţat şi primul serviciu de psihiatrie de legătura, devenit centru de referinţă pentru reforma în psihiatrie din România, în 1995.

FLORIN TUDOSE a murit.  Florin Tudose a debutat în anii '90 ca profesor la Spitalul Universitar din București unde făcea o psihiatrie dedicată pacientului pur și simplu. Încerca să-i aline situația în spital și încerca să-i explice boala. Florin Tudose avea o deschidere către cercetarea științifică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel