Echipa Națională a României, la Campionatul European de Securitate Cibernetică 2016

Q-East Software, partener tehnologic tradițional al Echipei Naționale a României la Campionatul European de Securitate Cibernetică, asigură în acest an lotul de laptopuri performante cu care tinerii informaticieni români vor competiționa alături de echipe din alte nouă țări pentru titlul de campioni în securitate cibernetică la nivel european.

Campionatul European de Securitate Cibernetică 2016 va avea loc în Germania, la Dusseldorf, între 7-11 noiembrie și va reuni tineri cu competențe avansate în securitate web, securitate mobilă, puzzle-uri criptografice, inginerie inversă și investigații de securitate cibernetică din Estonia, Grecia, Irlanda, Liechtenstein, Elveția, Germania, Austria, Marea Britanie, Spania și România.

Componența Echipei Naționale a fost stabilită în urma unei selecții naționale organizate de Serviciul Român de Informații, în parteneriat cu CERT-RO și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI) și cuprinde zece tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani.

Pentru obținerea unui loc cât mai bun în cadrul concursului pan-european, Echipa Națională beneficiază de pregătire de specialitate și traininguri pe abilități de comunicare, public speaking și dezvoltarea spiritului de echipă oferite de Bitdefender și Orange România.

[citeste si]

"Suntem alături ca în fiecare an de tinerii extraordinari care se dedică domeniului securității cibernetice și investesc timp și resurse de studiu pentru a deveni experți cyber la nivel internațional. Investim și noi încrederea că împreună cu ei, România devine una dintre țările care dau lumii cei mai buni experți în securitate cibernetică. Ne bucură să le oferim tehnologia necesară obținerii performanței, fiind încrezători că au în acest moment, atât resursele hardware, cât și software cele mai potrivite pentru a face o bună impresie și pentru a-și amplifica abilitățile în cadrul competiției.

Suntem încrezători că anul acesta, România va obține un loc fruntaș în clasamentul pe țări," declară Marius Sticlaru, Managing Partner Q-East Software. În 2015, Echipa Națională a României a obținut locul 5 în cadrul Campionatului European de Securitate Cibernetică, fiind situată în clasament după țări precum Austria, ocupanta locului I, Germania, Elveția și Spania.

Mai multe informații despre Campionatul European de Securitate Cibernetică 2016, puteți găsi pe site-ul http://www.europeancybersecuritychallenge.eu/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel