Condamnare Voiculescu. Mircea Diaconu dezvăluie înțelegeri ascunse din 2012. "Momente jucate execrabil"

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Europarlamentarul Mircea Diaconu a dezvăluit că regretă enorm anul 2012 și a dezvăluit că sunt cel puțin trei momente în care personalități, care peste câteva luni ne vor cere votul, au jucat execrabil. Mircea Diaconu spune că s-ar putea să vorbească, precizând că nu exclude înțelegeri ascunse. 

Condamnare Voiculescu. Klaus Iohannis, prima reacție

"Se spune "trebuie să spui adevărul cu orice preț". Acum suntem în punctul în care apare prețul. Asta trebuie să te întărească, nu să fii mai slab, ci să continui să faci ce ai făcut până acum, ba chiar mai bine, pentru ca răul să înțeleagă că nu te-a înfrânt și nu te învinge. Curaj tuturor", a spus Mircea Diaconu, la Antena 3, despre condamarea lui Dan Voiculescu. 

Condamnare Voiculescu. Monica Macovei își asumă condamnarea. O nouă directivă: "Trebuie URGENT…"

Europarlamentarul a precizat că "nimic din monstruozitățile umane nu a dispărut și nu va dispărea. Orice e posibil. Există o logică a răului și ne aflăm în punctul acesta. Ne aflăm încă în logica acelui rău. Și mă enervează înfiorător anul 2012, pe care l-am ratat. S-a ratat anul 2012. Am fost de față la cel puțin trei momente jucate prost, execrabil de oameni care or să ne ceară voturile pentru președinte peste câteva luni. O să încep să vorbesc, dacă mă enervez suficient de tare. S-au jucat înfiorător și mă tem că există înțelegeri peste sau pe sub ceea ce se vede. Există înțelegeri".  

Ciutacu: "Confiscarea sediilor e doar începutul". Ce urmează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel